Velkommen til Magnet!

 

Hver fredag fra 20.00-21.30 er det Magnet på Filadelfia. Her er alle ungdom spesielt velkomne. Ungdommene har selv ansvar for alt fra musikk og prosjektor til aktivitetene i og rundt kaféen etter møtet. Både våre egne og knallgode talere utenfra forteller om Jesus, og vi ønsker at møtet skal legge til rette for at du kan oppleve å høre Hans stemme og kjenne at Han er tilstede. Flere har kommet til våre ungdomsmøter og opplevd at hele livet blir forvandlet!

Hva skjer på Magnet en vanlig fredag?

 

  • 19.30-19.50: Alle som er i tjeneste denne fredagen som f.eks lovsang, vennskapere og kafé team møter opp på bønnemøte og koordinering. Åpent for alle som ønsker å være med.
  • 20.00 Magnet ungdomsmøte starter. Gjerne med sang eller en møteleder som ønsker alle velkommen. Det varierer litt fra fredag til fredag, men det blir som regel litt lovsang, konkurranse, og kollekt.
  • En taler holder en spennende og relevant tale knyttet til bibelen. Hvem som taler varierer fra gang til gang, talen varer ca 20-30 minutter (se semesterplan på siden!)
  • Etter talen vil det alltid være åpent for at folk kan komme fram til forbønn (bli bedt for eller snakke med taleren eller forbedere) Det er valgfritt.
  • Det er valgfritt om man ønsker å gå inn til Magnet ungdomskafé under ettermøtet eller om en velger å bli igjen, mens det er lovsang og forbønn for de som ønsker det. Mange opplever å bli helbredet, kjenne at Jesus blir virkelig for dem og enkelte tar oppgjør med ting som har vært vanskelig for dem. Alt dette skjer i trygge omgivelser. Lederne har taushetsplikt når noen kommer fram til forbønn.
  • 21.15 er Magnet ungdomsmøte offisielt ferdig. Magnet ungdomskafeen åpnes opp med mulighet for kjøp av varm mat og snop.
  • Resten av kvelden går til prating, bordtennis, biljard, FIFA, bilspill, konkurranser og annen kos. Vi pleier å holde åpen til rett over midnatt – eller til siste leder med nøkkelkort vil hjem.