Musikk er en viktig del av Filadelfia Vennesla!

I Filadelfia har vi et levende musikkmiljø! Menigheten er nært knyttet opp mot vår videregående skole med musikk, dans og drama. Vi har en rekke lovsangsband og kor i flere stilarter – fra evangelietoner til popmusikk. Alt til ære for Herren!

Høsten 2020 har vi også gleden av å kunne tilby musikkundervisning! Du kan være helt nybegynner eller ganske flink fra før. Ungdommer fra 7.klasse og oppover til voksne. Vi kan tilby opplæring innen

  • Piano
  • Sang
  • Trommer
  • Bass
  • Gitar
  • Lydteknikk

Pris: 

Ungdom fra 7.klasse og oppover: 200kr per undervisningstime a 30min (subsidieres av menigheten)

Voksne: 300kr per undervisningstime a 30/45 min.

 Kontakt johan@filadelfiavennesla.no hvis du er interessert.

Vi er alltid på utkikk etter flere som ønsker å bidra inn i menighetens sang- og musikkliv!

Hos oss får du mulighet til ikke å bare lære et instrument, men til å få mulighet til å praktisere sammen med erfarne musikere, med spesielt fokus på lovsang og menighetsmusikk. 

Johan Nøkland Lund er utøvende musiker og ansatt som «Sang- og musikkleder» ved Filadelfia Vennesla. Johan brenner for lovsang i ulike stilarter, og at flere skal få oppleve gleden ved å kunne prise Herren gjennom musikk. Han har arbeidet i med musikkundervisning bla. for Blå Kors og Filadelfia Kristiansand, og kjenner musikkmiljøet i Filadelfia godt.

Han vil få hovedansvaret for opplæring av nye musikere, og er selv en av de talentfulle som skal undervise barn og ungdom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email