Tabita L. Breivik fikk tidlig ME, og sykdommen skulle få store følger de neste fem årene. Til slutt ble hun så syk at hun måtte ligge i et mørkt rom med «sov i ro» og øyemaske. Og periodevis måtte moren mate henne. Likevel opplevde hun at Gud var til stede på en mektig måte … På Helaften deler Tabita sitt gripende vitnesbyrd om veien til legedom, og fremfører sangen «Goodness of God»

Rita Olafsen hadde hatt det tøft i mange år og ble med på Frelsesarmeen for å få god mat, og for å fortelle dem at Gud ikke fantes. Senere begynte hun på et Alfakurs, og fire måneder senere ble hun både frelst og døpt … Hør Rita sitt sterke vitnesbyrd på Helaften!

May-Linda Johansen er en kjent lovsangsleder med en fantastisk stemme, nydelig innlevelse og en sterk salvelse. Denne kvelden blir det en minikonsert med May-Linda m/band!

Johan Berglihn er en herlig trubadur som bergtar publikum! Også Johan fremfører sanger med bandet.

Organisasjonen Nitti 10 arrangerte i samarbeid med 10-12 menigheter og organisasjoner arrangementet «Sommerfestival», på Stortorvet i Oslo i august. Evangelist Jørgen Reinertsen formidler en herlig rapport om hva som skjedde! Det blir også anledning til samtale og forbønn for dem som ønsker det.

Det fantastiske Helaftenteamet lager to store pizzabufeer. I tillegg serveres nytrukken kaffe, dessert, kaffe og kaker. Bordene blir pyntet med levende lys og friske blomster i en varm og god atmosfære.

Det er virkelig en STOR glede å kunne ønske velkommen til HELAFTEN m/pizzafest i Filadelfia Vennesla lørdag 16. oktober kl. 18.00.! Pris pr. person: Kr. 150.- inkl. stor pizzabuffet, dessert, kaffe & kaker. Bindende påmelding til Oddbjørg Sørli innen torsdag  14. oktober på Facebook eller telefon: 480 35 442.

Hjertelig velkommen til en herlig festkveld!

Vi håper mange som vanligvis ikke oppsøker kirker og bedehus kommer denne festkvelden! Inviter gjerne med deg noen …