ENDELIG HELAFTEN i Filadelfia Vennesla igjen! På grunn av de gjeldende anbefalingene er det Venneslas egne innbyggere vi denne gang kan ønske velkommen. Men vi satser også på direkte overføring på Filadelfias sin YouTube kanal. Så følg med!!

Denne gang får vi besøk av SHALAM KONTAKTSENTER fra Kristiansand.

Kaffepraten tar konferansier JØRGEN REINERTSEN med HILDE OG THOR SOLBERG. I dag leder de kafeen på Shalam. De skal også synge og har med seg et knippe med dyktige musikere.

Hilde var en stille og rolig jente, men vokste opp med en far som var alkoholiker. Hun fikk etter hvert en stefar som ikke «holdt fingrene fra fatet». Hun opplevde mye selvforakt i kjølevannet av dette …

Også Thor opplevde at alkoholen preget barndommen. Som 5-åring ble han innlagt på sykehuset med en dødelig sykdom. Her ble han værende i over 3 år. Senere ble det mye «piker, vin og sang», men Thor kjente på en økende tomhet i livet.

ANDRES LANGEID har en tøff fortid som rusmisbruker og kriminell. Hør hans sterke vitnesbyrd på Helaften!

GEIR STOMNÅS er pastor i Filadelfia Vennesla. Hans forkynnelse er alltid godt fundamentert i Bibelen, og fremføres med begeistring og lidenskap! Geir holder kveldens appell!

På grunn av de gjeldende restriksjonene, kan vi dessverre ikke tilby servering.  Vi oppfordrer gjestene til å komme tidlig, slik at kø unngås ved registreringen. Dørene åpnes kl. 17.30. Alle bruker desinfeksjonsmiddel ved ankomst. 

Gjestene får tilvist en plass. Det skal være minst et sete mellom personer som ikke tilhører samme husstand. Maks tillatt antall påmeldte er 100 personer

GRATIS ADGANG!